Lowest prices guarantee!
Rent a Car

If you want to find the cheapest car rental in over 60 locations in Romania,
Compare cars and prices from 120 rent a car agency; 900 vehicles; 75 locations

Why choose our services?

  • We represent all the major car rental agencies in Romania
  • We guarantee the largest selection of cars in one place
  • You choose the best price of renting
  • We guarantee fast, efficient and affordable services
  • You have the option of booking 24 hours a day

Latest comments

"I have alredy rented a car two times from this company. I have absolutely nothing to complain about. The cars were in very good condition, I received and return them at the airport. Very reliable people! Good quality services for the money I paid!"
30.07.2018 20:41
svi komentari za agenciju: Prima rent a car

Profesionalism si respect fata de clienti! Am primit imediat informatiile cerute, comunicare excelenta, o firma de incredere. O sa revin, cu siguranta, la dumneavoastra si va recomand calduros!
30.07.2018 20:38
svi komentari za agenciju: Melania rent a car

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia dumneavoastra. Am primit exact masina pe care am dorit-o si am apreciat interesul pe care vi l-ati dat pentru a oferi exact ceea ce a cerut clientul. Am sa apelez la voi si data viitoare, cu siguranta!
08.06.2018 19:55
svi komentari za agenciju: First Rent a car

Recomand cu incredere UNIONRENTACAR.RO datorita profesionalismului de care dau dovada si a modului placut de a te ajuta in a cauta ceva ce ti se potriveste la un pret convenabil si intr-un timp foarte scurt. Multumesc.
08.06.2018 19:41
svi komentari za agenciju: Autoflux

Foarte multumit de servicii,cu siguranta o sa mai apelez la voi, recomand cu incredere , serviciu foarte rapid și bun ! Melania rent a car, firma de închiriere lafel de mulțumit ... mașini bune, prețuri bune , condiții bune și angajați foarte amabili !
31.05.2018 21:27
svi komentari za agenciju: Melania rent a car

This agency is very professional, for sure! Even I didn't have a reservation, I paid with my card and they sent me the car in just 30 minutes at the Railway Station. I didn't expect to find such high standard services in Romania. Thank you and keep up like this!
10.05.2018 20:54
svi komentari za agenciju: Prima rent a car

A very helpful company with all my questions answered quickly and fully
27.03.2018 14:42
svi komentari za agenciju: Tacton rent

Vreau, totusi, sa va mentionez ca a durat cam mult pana mi-ati confirmat rezervarea masinii pe care am dorit sa o inchiriez. Cred ca se putea rezolva printr-o comunicare mai concisa, prin mai putine emailuri. In rest, totul a fost ok: livrarea la timp, exact masina pe care am solicitat-o si profesionalism din partea angajatilor.
15.03.2018 08:33
svi komentari za agenciju: Francrocar

Buna ziua, Va rugam ca toate intrebarile pe care le aveti despre inchirierea masinilor, disponibilitate sau preturi sa ni le trimiteti pe adresa de mail: office@unionrentacar.ro sau sa ne sunati pe numarul 0773/733 733 sau pe What Up, asa putem intra in legatura cu dvs mai repede.
01.03.2018 10:41
svi komentari za agenciju: API rent a car

Vad ca asigurati transfer si de la aeroportul din Budapesta si ca limita maxima de locuri este de opt persoane. Ma intereseaza, totusi, daca dispuneti de un vehicul care sa permita transportul a 10 copii de 5-6 ani si un adult, de la aceasta destinatie la Bucuresti si pentru cate zile ar trebui inchiriat acest vehicul. Mentionez ca avem nevoie si de un sofer. Reducera de 50 % este aplicabila pentru cei mici, da?
26.02.2018 15:48
svi komentari za agenciju: API rent a car

Buna ziua, am o intrebare in legatura cu perioada de inchiriere. As dori ca in cele 10 zile cat stau in Bucuresti sa dispun de un autoturism cu sofer maximum 6-7 ore pe zi. Cum calculati dumneavostra tariful zilnic, cand se cumuleaza 24 de ore sau pe data calendaristica? Vreau sa spun: daca intr-o zi retin masina doar 4 ore, se considera ca am inchiriat-o o zi intreaga? In speranta ca ati inteles ce am vrut sa spun, va multumesc pentru raspuns.
12.02.2018 20:04
svi komentari za agenciju: Titan rent a car

Vreau sa imi exprim aprecierea pentru felul in care va tratati clientii. Am fost placut surprins si foarte multumit de felul in care ati inteles sa planificati tot. Desi ama sosit la ora 02:00, in toiul noptii, iar masina a fost inchiriata doar pentru trei zile, fara sa mi se ceara vreun avans, angajatul dumneavoastra m-a asteptat amabil si punctual la aeroport si chiar s-a oferit sa imi dea indicatii si detalii despre traseele din oras si obiectivele turistice. In plus, am primit exact masina comandata, BMW seria 3, in conditiile promise si livrata la timp. Multumesc Unionrentacar si fiti siguri ca tot la voi apelez si data viitoare
05.02.2018 18:50
svi komentari za agenciju: Go rent a car

Pana acum totul a fost bine. As califica colaborarea ca pe una corecta atat cu Unionrenacar cat si cu Melania Rent a Car
30.01.2018 11:16
svi komentari za agenciju: Melania rent a car

Buna ziua, Putem sa gasim si masini fara casco, care au numai RCA la preturi mai mici. Pentru mai multe detalii, trebuie sa ne spuneti perioada si orasul din care doriti sa preluati masina!
27.01.2018 08:59
svi komentari za agenciju: Eleven Rent

Toate masinile oferite spre inchiriere au CASCO? Aveti vreuna si fara, care sa aiba un tarif mai mic? Ma gandesc ca cu asigurare normala, cea obligatorie, ar putea sa cosete mai putin... Sper!
24.01.2018 10:31
svi komentari za agenciju: Eleven Rent

Este posibil sa va punem la dispozitie soferul in perioada in care aveti nevoie, exact in zilele in care doriti. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon
22.01.2018 19:57
svi komentari za agenciju: Duo rent a car

Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate sa preiau masina inchiriata prin agentia dumneavoastra de la aeroportul din Sibiu. In acelasi timp, ama nevoie de un sofer care sa conduca pana la Medias. Pe perioada sederii mele acolo, circa 5 zile, am nevoie doar de masina, iar la intoarcerea la Sibiu, din nou de sofer. Se poate face acest aranjament? Va multumesc anticipat
17.01.2018 12:39
svi komentari za agenciju: Duo rent a car

Va rugam sa ne transmiteti pe mail, la adresa Office@unionrentacar.ro, perioada in care doriti sa inchiriati autoturismul si vom reveni cu toate informatiile de care aveti nevoie, in cel mai scurt timp.
08.01.2018 13:54
svi komentari za agenciju: TSE Rent a car

Care sunt taxele suplimentare si ce documente sunt necesare pentru inchirierea in spatiul UE. Doresc sa plec cu masina din Berlin si sa o predau la Brasov, in luna martie, anul viitor, Se poate face rezervarea chiar de acum? Nu am inteles exact cu se procedeaza cu taxa pe combustibil. Platesc 1,5 euro pentru fiecare litru lipsa? Se poate stabili cu precizie maxima cati litri sunt in rezervor?
02.01.2018 10:21
svi komentari za agenciju: TSE Rent a car

Pentru a va raspunde la intrebarile legate de inchirierea microbuzului, avem nevoie de mai multe informatii. In primul rand, este necesar sa stim perioada in care aveti nevoie de masina. De aceea, va rugam sa ne scrieti pe adresa Office@unionrentacar.ro sau sa ne contactati telefonic la numarul 0773 733 733. Va multumim!
27.12.2017 13:00
svi komentari za agenciju: Prima rent a car

Vad ca oferiti si serviciul de tur cu microbuz. Ca ce suma ar trebui sa pregatesc pentru doua saptamani de vizitat tara cu un grup de sase persoane (inclusiv eu), la principalele obiective turistice. Oferiti si sofer pentru aceasta perioada? As prefera sa preiau masina de la granita de vest si sa o predau la aeroport, in Bucuresti. Se poate? Permisul international care nu are caractere latine este valabil?
21.12.2017 08:46
svi komentari za agenciju: Prima rent a car

Numai cuvinte de lauda pentru agentia Melania Rent! Masina a fost livrata prompt, desi am inchiriat numai pentru o zi. Nu a fost necesar sa astept, in contextul in care. la majoritatea agentiilor pe care le-am contactat, perioada minima de inchiriere este de doua zile. Multumesc si Unionrentacar pentru calitatea serviciilor
18.12.2017 14:55
svi komentari za agenciju: Melania rent a car

Pt sofer va fi nevoie dvs sa achitati cazarea
15.12.2017 12:43
svi komentari za agenciju: Francrocar

Buna ziua, doresc sa stiu daca interiorul masinilor cu opt locuri poate fi reconfigurat pentru sase pasageri si restul bagaje. Ma intereseaza sa stiu daca in cei 30 euro/zi, care reprezinta plata pentru sofer, se include si cazarea acestuia, fiindca am nevoie de masina pentru circa 14 zile si intentionez sa calatoresc in tara. Va multumesc!
15.12.2017 11:25
svi komentari za agenciju: Francrocar

Abia acum aflu de serviciul de inchiriere auto pe termen lung si il consider o optiune excelenta la achizitia, fie si in leasing, a unei masini. Daca doresc sa inchiriez pentru firma mea de distributie o autoutilitara, pe o periada de 12 luni, poate fi condusa si in afara tarii, in spatiul comunitar (Ungaria si Polonia)
15.12.2017 10:52
svi komentari za agenciju: Kamo Auto

Pentru a va raspunde la aceste intrebari, trebuie sa stim ce masina va intereseaza, in ce perioada doriti sa o inchiariati si in ce localitate. Se poate plati atat cash, cat si cu cardul de credit. Perioada minima de inchiriere este de o zi. Va rugam sa ne transmiteti mai multe detalii pe office@unionrentacar.ro, pentru a gasi masina de care aveti nevoie.
15.12.2017 10:50
svi komentari za agenciju: Eurotop rent a car

Buna ziua, as dori, daca se poate, sa specificati limitele depozitului de garantie pentru inchirierea masinii si sa imi spuneti daca acceptati si carti de debit sau cash, in contul acestei garantii. Un alt aspect pe care doresc sa il lamuresc este legat de locul de preluare a masinii. O pot prelua din alt oras? In cat timp primesc confirmarea? Care este perioada minima pentru inchiriere? Va multumesc anticipat!
11.12.2017 12:51
svi komentari za agenciju: Eurotop rent a car

Doresc sa apreciez serviciile oferite si colaborarea excelenta. Masina rezervata prin intermediul dumneavoastra a fost in stare perfecta, am primit-o la timp si, desi am avut nevoie de doua zile de prelungire a inchirierii, nu am intampinat nicio problema. Am comunicat perfect cu agentia. Voi apela oricand, cu incredere si placere la dumneavoastra. Va multumesc!
26.10.2017 12:35
svi komentari za agenciju: Eleven Rent